Home-titel

Wat

‘K WIS’T is een quiz die 48 uur duurt. Bij de start krijgt ieder team een boek met 75 vragen. Deze vragen gaan over het heden en verleden van ons mooie Zeewolde, maar ook onder andere over algemene zaken, sport en natuur. Dus een quiz met voor elk wat wils, van jong tot oud.

De hoofdprijs voor het winnende team is € 444,40 en de tweede prijs is € 222,20. De quiz is vooral bedoeld voor meer saamhorigheid en gezelligheid, maar natuurlijk ook om je kennis van Zeewolde te vergroten. Word het slimste team van Zeewolde en win een mooi geldbedrag voor je (sport)vereniging, school, familie, vrienden, buren, enz.

Wanneer

'K WIS'T wordt dit jaar op 27, 28 en 29 december georganiseerd.
Het boekje met de 75 vragen dient op woensdag 27 december opgehaald te worden in de tent van Winterworld en twee dagen later, op vrijdag 29 december voorzien van antwoorden weer op hetzelfde adres ingeleverd te worden. Het ophalen en inleveren is mogelijk tussen 19:30 en 21:00 uur.

Hoe

Zoek een team bij elkaar (aanbevolen vier personen) en geef je team een naam. Iedereen mag meedoen!

Klik op de button hieronder om je team aan te melden en maak € 15,00 over op bankrekening NL59 RBRB 8842007587 t.n.v. J. Compagner onder vermelding van KWIST en teamnaam.

Let op: het bankrekeningnummer is veranderd!

Logo Puur Zeewolde